Over ons

Friendbook - Ako

Waarom Friendbook gebruiken?

Bij Friendbook leest u reviews over handige online gastenboeken. Wij begrijpen dat het kiezen van een gastenboek voor op uw website een belangrijke keuze is, waarover u goed wil nadenken. Een gastenboek is namelijk een ware toevoeging aan uw website. Het is een manier om nieuwe klanten aan te trekken door middel van reviews van bestaande klanten. Daarnaast kunnen de reacties van uw klanten gebruikt worden om uw service nog beter te maken. Ook is een gastenboek een vorm van interactie, die uw website aantrekkelijk maakt. Al met al is een gastenboek dus een belangrijk onderdeel van uw website. Genoeg redenen om de juiste provider uit te kiezen, die iedere functionaliteit biedt die u wenst. Op Friendbook kunt u dit prima terugvinden in de reviews die wij schrijven over verschillende online gastenboeken. In deze reviews vindt u ook informatie over het aanvragen van het gastenboek, of er kosten verbonden zijn aan het gastenboek en hoe de website van de provider in elkaar zit. U kunt verschillende aanbieders vergelijken en zo een gastenboek kiezen dat het best bij u en uw website past.

100% eerlijke reviews

Wij van Friendbook garanderen u 100% eerlijke reviews over de verschillende gastenboeken. Wij testen ieder gastenboek waar wij over schrijven uitvoerig, zodat wij alle voor- en nadelen voor u op een rij kunnen zetten. Daarnaast werken we niet samen met gastenboeken zodat we ieder gastenboek op dezelfde, eerlijke manier kunnen uittesten en beoordelen. Zo weet u precies welk gastenboek geschikt is voor uw wensen en hoeft u niet nog een tal van andere review pagina’s te raadplegen. U vindt hier alle reviews van alle gastenboeken op één plek. 

Ervaring omzetten in een beoordeling

Bij Friendbook leest u reviews die gebaseerd zijn op eigen ervaringen. Aangezien wij als Friendbook zelf zijn begonnen als online gastenboek provider, weten wij precies wat klanten belangrijk vinden wanneer zij opzoek zijn naar een online gastenboek voor op hun website. Zo kunnen wij als geen ander beoordelen of alle belangrijke functionaliteiten aanwezig zijn. Ook weten wij dat u als klant niet veel tijd en moeite kwijt wil zijn aan het ontwerpen en onderhouden van het gastenboek. Vandaar dat wij ook vanuit dit oogpunt kijken naar hoe gemakkelijk er een online gastenboek kan worden aangevraagd en of u gemakkelijk veranderingen kunt doorvoeren. 

-- Seo
Title: Friendbook | lees reviews over online gastenboeken
Description: lees hier ervaringen en reviews over verschillende online gastenboeken ✅ 100% eerlijk ✅ ervaring 
Keywords: Friendbook, reviews

Bekijk ook deze blogs: