Gastenboek voor WordPress

Om te beginnen volgt er eerst een korte omschrijving van wat een gastenboek nou eigenlijk is. Dit is een boek waarin klanten of gasten van uw website een opmerking kunnen plaatsen. Dit kan feedback zijn over u. Sommige mensen willen ook gewoon een leuke reactie achterlaten. Er zijn verschillende plugins te vinden voor WordPress websites. Deze plugins downloadt u en opent u erna op uw eigen site.

Friendbook - Ako

Gastenboek installeren

U zoekt eerst naar het gastenboek dat u wilt gebruiken voor uw WordPress website. Er zijn genoeg gastenboeken te vinden met elk verschillende eigenschappen. Kijk goed welke opties u per se in uw gastenboek wilt en welke u niet per se nodig hebt. Zorg dat deze bij uw website past om zo een mooie uitstraling te krijgen. Een gastenboek op WordPress installeren kost weinig tijd. In dit voorbeeld gebruiken we Gwolle Gastenboek.

Als eerst download u de plugin op wordpress.org/gwolle-gb. Daarnaast moet u naar de beheerders pagina van uw WordPress website. Hier ziet u ‘’Plugins’’. Na het downloaden van de plugin zult u hier het Gwolle Gastenboek zien staan. Deze kunt u nu activeren. Hierna hoeft u alleen nog maar een pagina aan te maken en deze gastenboek te noemen. Plaats de plugin in deze pagina en uw gastenboek is klaar voor gebruik.

Verschillende Gastenboeken

Er zijn meerdere soorten gastenboeken die u kunt gebruiken op uw WordPress website. Een van de populairste onder Nederlanders is Gwolle Gastenboek. Dit komt doordat dit een gastenboek is dat in het Nederlands beschikbaar is. Daarnaast zijn er nog veel andere soorten gastenboeken die elk verschillende eigenschappen hebben. Zo heeft u naast Gwolle Gastenboek ook nog Comment Guestbook, WP-ViperGB, MyGB en nog een deel andere gastenboeken. 

Doel online gastenboeken

Het doel van deze gasten is om interactie met uw klanten te stimuleren. Een gastenboek zorgt ervoor dat u makkelijk in contact met uw klanten kunt komen. Wat misschien nog belangrijker is dat uw klanten makkelijk met u in contact kunnen komen. Daarbij is het een gratis vorm van feedback ontvangen van klanten of bezoekers van uw website. Hierdoor hoeft u zelf geen onderzoek te starten naar beoordelingen van klanten. 

 

Gastenboek reviews Guestbook Generator Zoekt u een een WordPress generator die zich automatisch moet kunnen aanpassen? Guestbook generator staat voor deze waarden. Zij willen het u zo makkelijk mogelijk maken door een zo goed mogelijk automatisch systeem te maken. Het uiteindelijke do[...] Gwolle Gastenboek Gwolle gastenboek is een mooi en makkelijk bruikbaar gastenboek. Het doel van Gwolle Gastenboek is niet gewoon een normaal gastenboek te zijn, maar een manier om makkelijk contacten te leggen met uw klanten en klanten onderling. Gwolle Gastenboek[...] Rizzi Guestbook Rizzi Guestbook is een van de vele gastenboeken voor uw WordPress site. Dit is een plugin die u kunt downloaden zodat personen u een bericht kunnen sturen of een reactie achter kunnen laten. Dit zorgt voor een soort gratis feedback. Met deze feed[...] Post-specific Comments Widget Een plug-in is een aanvulling op een computerprogramma. Hiermee kunt u een programma uitbreiden of meer mogelijkheden geven. Een Post-Specific Comments Widget is een lichtgewicht plug-in waarmee opmerkingen voor een specifiek bericht in een widge[...]