Guestbook Generator 

Zoekt u een een WordPress generator die zich automatisch moet kunnen aanpassen? Guestbook generator staat voor deze waarden. Zij willen het u zo makkelijk mogelijk maken door een zo goed mogelijk automatisch systeem te maken. Het uiteindelijke doel van dit gastenboek is de interactie die er plaatsvind tussen u en uw klanten/bezoekers. 

Friendbook - Ako

Functies

Een gastenboek moet voldoende mogelijkheden hebben om zich aan te kunnen passen op de behoefte van de beheerder. De berichten moet voor u en de klant goed zichtbaar en makkelijk in te stellen zijn, zodat het niet veel moeite en tijd kost het gastenboek op te zetten en bij te houden. Guestbook Generator is een gastenboek waar u veel kunt aanpassen naar de wensen die u als beheerder hebt. 

U kunt bij dit gastenboek genieten van verschillende handige functies. Zo is het mogelijk om zelf te bepalen welke opmerkingen bovenaan komen. Zodat de belangrijkste opmerkingen goed uitgelicht kunnen worden. Deelnemers aan uw gastenboek kunnen een opmerking plaatsen in de taal die zij spreken. Dit kan omdat de laatste versie van deze plugin volledige ondersteuning biedt voor taalbestanden.

Downloaden Guestbook Generator

De eerste stap is om de plugin te downloaden via [http://www.alleba.com/blog/wp-downloads/guestbook-generator.zip here]. De tweede stap is het archief uitpakken en uploaden naar 'yourserver.com/wp-content/plugins/guestbook-generator/'. Als u dit gedaan heeft moet u inloggen op het paneel voor beheerders en blader naar de sectie plugins. Activeer de Guestbook Generator plugin en uw gastenboek is klaar voor gebruik. 

Beoordeling Guestbook Generator 

Er is niet heel veel bekend over dit gastenboek. Deze is ook al voor een lange tijd niet meer bijgewerkt. De laatste update is al meerdere jaren geleden geweest. Ook zijn er verder geen beoordelingen te vinden over dit gastenboek. Guestbook Generator staat wel voor bepaalde waarden die veel mensen appreciëren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om het gastenboek makkelijk aan te kunnen passen. Van dit gastenboek zijn niet veel voorbeelden te vinden, wat het moeilijk maakt om voor dit gastenboek te kiezen. Zelf zou ik dit gastenboek niet op mijn site installeren, maar een ander gastenboek waar meer reviews over te vinden zijn. Mocht er bij Guestbook Generator weer goede updates komen dan zou het weer een bruikbaar gastenboek kunnen worden.
 

Terug naar Gastenboek plugins
Bekijk ook deze blogs: