Gwolle Gastenboek

Gwolle gastenboek is een mooi en makkelijk bruikbaar gastenboek. Het doel van Gwolle Gastenboek is niet gewoon een normaal gastenboek te zijn, maar een manier om makkelijk contacten te leggen met uw klanten en klanten onderling. Gwolle Gastenboek is een WordPress plugin en is makkelijk te gebruiken op uw WordPress website. 

Friendbook - Ako

Functies

Gwolle Gastenboek heeft veel verschillende functies. Het is de bedoeling dat het ook makkelijk te gebruiken is voor bezoekers van uw website. Dit is bij Gwolle Gastenboek een van de functies waar zij goed op letten. Door middel van een eenvoudig formulier kan de klant een bericht plaatsen in het gastenboek. Een fijne functie voor u als websitebeheerder is dat er een optie is om een samenvatting van de laatste berichten te tonen of het beste bericht. Een klant van uw website ziet deze opmerking dan bovenaan staan en daardoor kan dit zorgen voor positiviteit op uw website. U kunt er ook voor kiezen dat u een E-mail ontvangt als er een opmerking in uw gastenboek is geplaatst. Dit zorgt ervoor dat u nooit een bericht mist. 

Verder heeft Gwolle Gastenboek verschillende anti-spam functies, waardoor uw gastenboek goed schoon blijft. Een voorbeeld hiervan is Honeypot of Nonce, maar er zijn er nog een aantal meer. U als beheerder kunt ook makkelijk reageren op ieder bericht dat er geplaatst wordt. Klanten waarderen het als u wat vaker op hen reageert. 

U kunt het gastenboek makkelijk installeren door naar de beheerder pagina te gaan op het punt ‘plugin’ en daar de plugin te installeren. Daarna moet u deze plugin activeren via het plugin menu. Als laatst moet u ‘[gwolle_gb]’ in een pagina plaatsen en dan bent u klaar.

Beoordeling

Er zijn veel goede beoordelingen te lezen over Gwolle Gastenboek. Van de 91 beoordelingen, geven 80 personen het gastenboek 5 sterren. De meeste personen vinden het gastenboek makkelijk te gebruiken. Een andere beoordeling die vaak naar voren komt is dat de installatie makkelijk is en er dus niet veel tijd kwijt is met het installeren van het gastenboek. Aan de hand van verschillende voorbeelden en de goede beoordelingen zou ik Gwolle Gastenboek zelf ook gebruiken. Veel mensen raden dit gastenboek ook aan. 


 

Terug naar Gastenboek plugins
Bekijk ook deze blogs: