Review: Tboek

Tboek is een gratis online gastenboek met veel mogelijkheden. Tboek wordt vrijwel het meest ingezet als bruiloft gastenboek, homepage gastenboek en als gastenboek voor casino’s. Wij hebben het gastenboek voor u getest en geven u graag een verslag van de voor- en nadelen van het gebruiken van een gastenboek van Tboek.

Friendbook - Ako

Layout

Tboek verwelkomt u met een rustige layout. De pagina bestaat uit de kleuren wit en groen. Wanneer u op de beginpagina komt, zal u oog meteen op een aantal functionaliteiten die gehighlight zijn vallen. Een slimme zet van Tboek. Op deze manier kunt u als nieuwe klant namelijk in een oogopslag zien wat de voordelen van een gastenboek van Tboek zijn. Ook kunt u zich als nieuwe klant op de beginpagina via een grote groene knop registeren. De mogelijkheid om u te registeren vindt u tevens nog een keer terug in het menu rechtsboven op de pagina, net als de mogelijkheid om u als bestaande klant in te loggen. Daarnaast vindt u hier de helpdesk van Tboek. Tboek heeft een groot aantal advertenties en links op de beginpagina geplaatst, alhoewel deze niet direct in het oog springen kan het afleiden van waar u in eerste instantie naar de site bent gekomen. 

Mogelijkheden

Tboek biedt veel mogelijkheden waardoor het gastenboek geheel aanpasbaar is en te gebruiken is voor vrijwel iedere website. Dit zijn mogelijkheden als berichten keuren voordat ze worden geplaatst, keuze uit verschillende lettertypen en lettergrootten en de mogelijkheid om berichten te verwijderen. Ook kunt u berichten bewerken, reageren op berichten en is er een email notificatie. En zo zijn er nog een heleboel functionaliteiten die worden aangeboden. Deze zijn allemaal terug te vinden op de site van Tboek. Kortom, Tboek biedt veel mogelijkheden om uw gastenboek passend te maken voor uw website en uw doel. 

Gastenboek aanvragen

Een gratis gastenboek aanvragen op Tboek gebeurt in drie stappen. Allereerst zult u zich moeten registreren. U wordt gevraagd uw persoonlijke gegevens en uw login gegevens in te vullen. In stap 2 kiest u een layout die u mooi vind. Als laatst wordt u gevraagd alle gegevens te controleren. U leest het, een gastenboek aanvragen op Tboek is gemakkelijk en snel. Een nadelige bijkomstigheid van Tboek is dat het gebruiken van een gastenboek alleen gratis is wanneer er reclame op kan worden geplaatst. Wanneer u uw gastenboek reclamevrij wilt maken, kost het u 3,50 euro per maand.

Klantenservice

Tboek heeft een helpdesk pagina. Hier vindt u een link die u naar de veelgestelde vragen (F.A.Q.) brengt. Ook vindt u hier een email adres voor wanneer uw antwoord en/of vraag niet terug te vinden zijn in de F.A.Q. Op deze manier zult u ten alle tijden een antwoord op uw vraag krijgen. 

Conclusie

Tboek is een gastenboek provider met vele mogelijkheden. Zo is er voor iedereen die op zoek is naar een gastenboek wel een te creëren die volledig past bij de wensen. Het aanvragen van een gastenboek gaat snel en gemakkelijk en gebeurt in slechts drie stappen. Ook aan de klantenservice is gedacht. U kunt via een link bij de veelgestelde vragen komen en kunt daarnaast een email sturen naar Tboek. Het nadeel van Tboek is dat het gastenboek alleen gratis is wanneer er reclame op kan worden geplaatst. U bent genoodzaakt 3,50 euro per maand te betalen wanneer u uw gastenboek reclamevrij wilt maken. Ondanks dit nadeel raden wij Tboek aan als uw nieuwe online gastenboek provider.


-- Seo
Title: Tboek – 100% eerlijke review
Description: Gratis gastenboek Tboek: een ruim aanbod mogelijkheden.
Ontdek meer in deze review > >
Keywords: Tboek, online gastenboek

Terug naar Externe gastenboeken
Bekijk ook deze blogs: