Review: Write2me

Write2me biedt een gratis online gastenboek voor op uw website aan. Hierdoor kunnen nieuwe klanten aan de reacties zien dat uw dienst goed is. Ook maakt interactie uw website aantrekkelijker. Daarnaast kunt u aan de hand van de reacties die worden geplaatst uw website verbeteren. Benieuwd wat Write2me te bieden heeft? U leest het in deze review.

Friendbook - Ako

Layout

De webpagina van Write2me heeft over het algemeen een fijne, rustige layout, die bestaat uit de kleuren wit en oranje. Het grote nadeel van deze webpagina is dat u wordt afgeleid door de vele advertenties en links die groot op de pagina worden weergeven. Dit is niet waarvoor u naar de webpagina van Write2me bent gekomen. Bovenin de pagina vindt u de mogelijkheid om een demo te bekijken of kunt u ervoor kiezen om u direct te registreren. Via het menu dat u rechtsboven terugvindt, kunt u zich inloggen als u al over een account beschikt. Ook vindt u hier nogmaals de mogelijkheid om u te registreren. Daarnaast komt u via deze weg bij de helpdesk.

Mogelijkheden

Wanneer u opzoek bent naar een extern gastenboek provider met een heleboel functionaliteiten, bent u bij Write2me niet op de juiste plek. Write2me biedt de belangrijkste functionaliteiten van een gastenboek aan, maar biedt verder geen extra’s of uitgebreide mogelijkheden. U vindt hier functionaliteiten als het kiezen van uw eigen achtergronden en kleuren en de keuze uit verschillende lettertypes. Ook heeft u de mogelijkheid om berichten te controleren op inhoud voordat deze worden geplaatst. Kortom, Write2me biedt u de belangrijkste en meest gevraagde functionaliteiten aan, maar biedt verder niet veel extra’s.

Gastenboek aanvragen

Een gastenboek aanvragen op MyGB gebeurt in drie stappen. Als eerste stap kiest u een gebruikersnaam, een website URL en een titel voor uw website. Als tweede voert u uw persoonlijke gegevens in. Dit zijn uw voornaam, achternaam en email adres. Na deze stap ontvangt u een wachtwoord via de mail. Wanneer u deze heeft ontvangen kunt u middels stap 3 de registratie afronden. Bij Write2me kunt u dus gemakkelijk en snel een gratis gastenboek aanvragen. 

Klantenservice

In het keuzemenu van Write2me vindt u de helpdesk van Write2me. Hier vindt u belangrijke informatie en het antwoord op vragen die vaak worden gesteld. Wanneer uw vraag hier niet tussen staat, of wanneer u hier niet het antwoord vindt waar u naar opzoek bent, kunt u ook een mail sturen naar Write2me. Het komt dus niet snel voor dat u blijft zitten met uw vraag. 

Conclusie

Write2me biedt een gratis gastenboek met de belangrijkste functionaliteiten. De gastenboek provider biedt verder niet veel extra’s waarmee u uw gastenboek naar een hoger niveau kunt brengen. Ook wordt u afgeleid door de vele links en advertenties die groot afgebeeld staan op de beginpagina van Write2me. Daar tegenover staat wel dat de service aangeboden door Write2me volledig gratis is. Zij verdienen geld met het plaatsen van de advertenties op hun pagina. Kortom, Write2me is een prima gastenboek provider voor wanneer u opzoek bent naar een volledig gratis gastenboek met de meest belangrijke functionaliteiten en waar u zich gemakkelijk en snel kunt aanmelden.

 

Terug naar Externe gastenboeken
Bekijk ook deze blogs: