Rizzi Guestbook

Rizzi Guestbook is een van de vele gastenboeken voor uw WordPress site. Dit is een plugin die u kunt downloaden zodat personen u een bericht kunnen sturen of een reactie achter kunnen laten. Dit zorgt voor een soort gratis feedback. Met deze feedback kunt u uw eigen werkzaamheden verbeteren of uw site zo veranderen dat het in de behoefte van de klant/bezoeker voorziet. Er zijn verschillende functies die u kunt gebruiken om zo tot uw gewenste resultaat te komen. 

Friendbook - Ako

Functies Rizzi Guestbook 

Rizzi Guestbook heeft verschillende functies die er voor zorgen dat u een gastenboek krijgt naar uw eigen wens. Zo kunt u als beheerder zelf bepalen of u iedereen toe laat tot het gastenboek of dat het alleen beperkt wordt tot gebruikers. Er is een goede anti spam functie aanwezig die door WordPress ondersteunt wordt. Dit zorgt ervoor dat er niet veel spam binnen komt en dat het gastenboek schoon blijft. Er is ook een functie waardoor u 2 schermen kunt zien. Een scherm is dan voor het lezen van opmerkingen en een ander scherm is dan voor het indienen van opmerkingen. Verder zijn er geen aangepaste databasetabellen nodig.

De lay-out ziet er gebruiksvriendelijk uit het het is ook makkelijk te gebruiken. U kunt precies zien welke opmerking op welke datum binnen gekomen is. Om bots tegen te gaan is er een door Google ondersteunde reCaptcha aanwezig. Dit is net zoals de anti spam een functie die er is om het gastenboek schoon en gebruiksvriendelijk te maken.

Download Rizzi Guestbook

De eerste stap is om het bestand van Rizzi Guestbook te downloaden. Net als bij vele andere WordPress plugins moet u daarna naar het beheerders paneel gaan en daar gaat u vervolgens bestand uploaden. Dit doet u door te navigeren naar ‘Plugins’ → ‘Add new’ → ‘Upload Plugin’ en erna het bestand te installeren. Hierna moet u de plugin activeren op een nieuwe pagina. Sla hier het Rizzi Guestbook op en u kunt hierna uw nieuwe gastenboek gebruiken.

Beoordeling 

Er zijn niet veel beoordelingen te vinden over Rizzi Guestbook. De beoordelingen die er zijn, zijn redelijk neutraal. De beoordelingen laten weten dat mensen tevreden zijn, maar dat er wel nog werk aan de winkel is. Het gastenboek ziet er netjes en gebruiksvriendelijk uit, maar aan de hand van de beoordelingen zou ik het zelf niet gebruiken. Er zijn betere plugins te vinden.

Terug naar Gastenboek plugins
Bekijk ook deze blogs: